keskiviikko 30. marraskuuta 2011

ENTER SHIKARI

Tänään ajaudutaan minun pieneen Enter Shikari nurkkaukseen. Tällä kerralla ''arvostelen'' muutamia kappaleita kyseiseltä bändiltä!

1. We Can Breathe In Space ( They Just Don't Want Us To Escape )  Julkaistu vuonna 2008

 Tässä on lopputulos kun yhteen lyö tunnetta, energiaa, ja poistaa rajat. Äärimmäisen toimiva biisi mieleenpainuvineen koukkuineen ja kikkoineen Sanoituksillaan tämä jatkaa sitä normaalia Enter Shikari teemaa. Biisissä minua eniten miellytti basistin laulut, jotka sijaitsevat biisin lopussa.
Kertakaikkiaan aivan mahtava biisi.

( Tässä biisi musiikkivideoineen )

2. Score 22

Elikkäs nyt on kyseessä vanhaa ES:ssää. Score 22 löytyy ep:ltä Nodding Acquaintance, joka julkaistiin vuonna 2003. Kappaleessa on raakaa energiaa, jonka aiheuttaa nopea kappaleen starttaaminen raa'alla screamolla, joka on itseasiassa todella hyvän kuuloista (joku saattaa väittää muuta). Jäi harmittamaan biisin lopetus, joka oltaisiin voitu toteuttaa paljon paremmin!


3. Juggernauts (2009)

Ensinnäkin iso käsi sanoituksista, ne ajaa viestin hyvin kuuntelian korvaan. Tässäkin biisissä on niin paljon lyöty yhteen, mutta kaikki näyttävät sopivan toisiinsa hyvin. Biisissä on energiaa ja voimaa vaikka muille jakaa, joten tämä taitaneekin jäädä yhdeksi Enter Shikarin Klassikoksi. Biisi on menestynyt myös hyvin live biisinä.

(Virallinen musiikkivideo )

( Live versiona)

( Remix versiona )

4. Sssnakepit (2011)

Uutta Enter Shikaria tietenkin on pakko saada mukaan tähän koko hömpötykseen kerran kun hyvä biisi arvosteltavissa. Sssnakepitissä on rutkasti monipuolisuutta, asennetta ja nopeatempoisuutta!
Äärimmäisen tarttuvat kertosäkeistöt oikein kerjäävät mukana laulamista.
Toimiva lähtö breakdowniin. On myös huomattava viimeiseen kertosäkeistön pitkillä soinnuilla ja ryhmälauluilla ahdettu voima! Kertakaikkiaan upea kappale!.

(Virallinen Musiikkivideo)

(Remix)

(Live)

Tässä olis pojat sitten.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti